NEWSLETTER

BARCELONA – Februarie 2023

Septembrie 2023

Vară cu activități în aer liber

Dupa o luna calduroasa de vacanta  in care am reusit sa ne bucuram vreme excelentă, am făcut activități în aer liber printre care: GRASP a Hike + Barca cu Pedale. La ambele activități ne-am bucurat într-o atmosferă prietenoasă și o companie frumoasă. Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate vă rugăm să citiți în continuare.

Abia așteptăm să anunțăm mai multe evenimente curând!  

Cu drag, 
GRASP Barcelona

Cele mai recente evenimente GRASP

GRASP a Hike + Barca cu Pedale

Asa a fost activitatea noastra de data trecuta…

Dacă nu vrei sa pierzi următoarea activitate GRASP a Hike, inscrie-te pe următorul formular: https://bit.ly/GRASPaHIKE01

Update GRASP 2023

 • GRASP a Hike își dorește să creeze un mediu informal prin care oamenii pasionați de natură să se poată cunoaște și organiza plimbări. Scopul este de a-și îmbunătății sănătatea și a creea prietenii durabile.
  • Deja cu șase ediții organizate în 2023, Florin reușește cu succes să surprindă participanții cu destinații inedite. Rămâi la curent cu ultimele evenimente completând formularul https://bit.ly/GRASPaHIKE01 .
 • GRASP a Drink este întâlnirea lunară a tinerilor profesioniști români din Barcelona. Evenimentul își propune să creeze o comunitate de profesioniști și prieteni.
  • După “Grasp a Picnic”, GRASP a drink va lua o mică pauză pe durata lunii august. Monica și Radu adoră să organizeze evenimente cât mai diverse pentru a atrage participanții gata de networking alături de noi..
 • Povești de succes continuă și abia așteptăm să vă inspirăm cu poveștile românilor din comunitate.
  • Selecția celor 4 persoane care vor participa ca și speakeri a fost făcută urmând ca în perioada iulie – august să programăm interviurile. Avem ca obiectiv lansarea primului interviu în iunie 2023. Din păcate din cauza programului personal, întâmpinăm o ușoară întârziere.
 • Newsletter GRASP Barcelona este un proiect strategic prin care dorim să fim mai aproape de comunitatea noastră. Ne dorim să trimitem un newsletter relevant cu știrile din comunitate și cu evenimentele GRASP în fiecare lună.
  • Continuăm cu inițiativa newsletterului și în anul 2023 vom avea newsletter în fiecare lună din 2023.
 • Microcomunitate Părinți Tineri este un segment din GRASP în cadrul căreia vom organiza evenimente de socializare și pentru părinții cu copii.
  • Cu 2 evenimente în ultima lună: Brunch și ieșire la mare, micro-comunitatea de părinți devine din ce în ce mai coezivă. Abia așteptăm să organizăm și următoarele evenimente. Dacă te interesează să ni te alături, te rugăm să ne scrii direct pe mail sau pe pagina de facebook/ linkedin.
 • Microcomunitate Femei Profesioniste s-a născut din necesitatea unei comunități de femei care se susțin, inspiră și motivează.
  • În momentul de față se organizează o preselecție a membrilor pentru primul eveniment. O să fie momentan o micro comunitate bazată pe invitație, urmând ca ulterior să fie deschise evenimentele publicului larg.
 • Gala de caritate este un proiect care îmbină utilul cu plăcutul și se va desfășura la începutul lunii decembrie. Gala GRASP va fi de asemenea cel mai important dintre evenimentele de networking din 2023.
  • Veți afla mai multe despre eveniment în cursul lunii septembrie, sesiunea de început de proiect împreună cu echipa s-a desfășurat pe 11/07/2023.

Te-ar interesa să te implici ca și voluntar? Completează formularul de voluntar și te vom anunța în momentul în care deschidem o poziție de voluntar.

Următoarele evenimente GRASP

GRASP a Drink... with a view!
Hola, ne-am întors din vacanțe cu forțe noi și cu dor să vă revedem!!!😉🤗
 
Marți, 19 septembrie, de la ora 19h, vă așteptăm la Jardinet del Born (rooftop-ul hotelului Ciutat de Barcelona) să ne bucurăm de zilele frumoase de septembrie si de priveliștea orașului…de la înălțime!🌇🌃
Provocarea noastră este să aduceți un prieten care nu a fost la niciun eveniment GRASP până acum. Dacă îl/o convingeți, prima băutură o dăm noi 🤝🍹
 
Așadar, coordonatele sunt:
📅 Marți 19 septembrie
⏰️ Ora 19:00
📌 Jardinet del Born, c/ de la Princesa 33 (terasa de la etajul 6 a hotelului Ciutat de Barcelona)
🆓️ Intrare liberă
🚎 Transport în apropiere: 🟨 L4 – Jaume I, 🟥 L1 – Arc de Triomf
V15 – Via Laietana – Pl Ramon Berenguer
V17, V19 – Parc de la Ciutadella – Princesa
R1, R4 – Arc de Triomf (Renfe).

Orice întrebare, sau nelămurire, vă lăsăm un număr de contact: +34 690 64 75 49 (Monica)

Pentru a facilita confirmarea participanților la evenimentul GRASP a drink și ca o cerință din partea localurilor din Barcelona care doresc să ne găzduiască, vă rugăm să ne ajutați furnizând numele dumneavoastră și numărul aproximativ de persoane care vor participa. Furnizarea altor date este complet opțională și se va utiliza exclusiv în scopul confirmării prezenței și a numărului total de persoane pentru care vom rezerva locația. Evenimentele noastre vor rămâne mereu gratuite și suntem recunoscători celor care veniți în număr din ce în ce mai mare la activitățile GRASP și care ne solicitați constant să mărim frecventa întâlnirilor. Vă mulțumim pentru încredere și înțelegere! Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la o nouă ediție GRASP a drink!

Dacă vrei să primești actualizări lunare cu privire la activitatea și evenimentele GRASP Barcelona, precum și știri din comunitate, nu uita să te abonezi la newsletterul nostru: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSerOMXp…/viewform
 
Nu uita să ne urmărești și pe Insta: https://instagram.com/graspbarcelona?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
 
 
SAVE THE DATE!
Te așteptăm cu drag!
Echipa GRASP Barcelona
Fondul Vizionar​

Cum dispare patrimoniul în România și cine luptă pentru a-l reface?

Cine inovează pentru seniorii noștri?

De ce organizațiile grassroots nu au resurse?

Cum dezvoltăm filantropia de impact?

Mai multe despre aceste subiecte, dar și despre oportunitatea concretă de a contribui în cadrul webinarului A new philanthropy – Fondul Vizionar.

19 septembrie
ora 19:00 (UK time)

pe Zoom cu înscriere prealabilă, prin completarea formularului de aici.

GRASP a Hike + Kayak

💪🏼Venim cu următoarea drumetie GRASP a Hike.

🌄 Vă invităm la CASTANYER GROS DE CAN CUCH

🗓Data: 7 octombrie
🏃🏻Distanta: 11 Km
🛝Desnivel Pozitiv / Negativ 484m
🚗 Masina: 1 ora aprox. din Paseig de Gracia până în parcarea Vallforners
https://goo.gl/maps/Y4GC36ygMYFtf9u78

📍Planul de activități
Dimineața:
Întâlnirea cu participanții va avea loc în parcarea Vallforners, 08445 Cànoves i Samalús, Barcelona la orele 11:00 și activitatea pornește la orele 11:15

Pe parcursul traseului:
Oprire pentru pauză de masă, cu o privire de ansamblu asupra peisajului.
Înainte de sfârșit, mergem să bem / mâncăm la un bar / restaurant in zonă

La sfârșitul traseului:
Încheierea va fi la locul de pornire în jur de orele 16. (Ora expusă nu ia în calcul mersul la un bar/restaurant)

📌Recomandări:
-ghete sau adidasi trekking
-haine sport lejere
-bete de trekking (la alegere)
-apă și sandwiches
-rucsac

👍🏼Este o drumetie accesibilă pentru toți iubitorii de natura.

📋Înscrierile se fac pe acest formular 👉.https://bit.ly/GRASPaHIKE01
După completare, înainte cu câteva zile de drumetie va adăugăm in grupul de WhatsApp pentru organizare si pentru a oferii mai multe detalii.

📰Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre, poți citi newsletterul nostru de luna aceasta la următorul link https://barcelona.mygrasp.org/newsletter-septembrie2023/

Știri comunitate

Bran – Castelul bantuit de umbrele istoriei

Orice aşteptare cu care ai venit, păleşte atunci când ai intrat în castel. Nu zboară lilieci, nu sunt pânze de păianjen pe tavan, nu sunt coşciuge deschise şi nici întuneric. Citeste mai mult aici.

Posibilitatea cumpărării vechimii în muncă

Vă informăm că posibilitatea cumpărării vechimii în muncă necesară pensionării pentru limită de vârstă a fost prelungită până la sfârșitul anului 2024
Guvernul a adoptat Ordonanța de urgență nr.70/2023 pentru modificarea și/sau completarea unor acte normative din domeniul pensiilor publice, document care prevede, printre altele, prelungirea perioadei în care se acordă posibilitatea cumpărării vechimii în muncă necesare pensionării pentru limită de vârstă, până la data de 31 decembrie 2024. Citeste mai mult aici.

Planuri pentru luna Septembrie in Barcelona

Secțiune în parteneriat cu Mapping Travel

Salut! Eu sunt Adriana.

Pe rețelele sociale mă găsești sub numele de Mapping Travel.
Locuiesc de peste 6 ani în Barcelona, îmi place să descopăr oraşul în fiecare zi un pic mai mult şi să împărtăşesc experienţele mele. Nu mă limitez la asta, Mapping Travel fiind și agenție de turism, specializată în închirierea de apartamente turistice aici.

În newsletter-ul GRASP voi publica lunar un articol cu informații turistice atent selectate și, de fiecare dată, verificate prin experiența personală.

Dacă te interesează închirierea unui apartament în regim hotelier în Barcelona, mă poți contacta la info@mapping-travel.com. Dacă vrei sa imi urmărești activitatea în domeniul turistic, te astept pe Instagram, contul Mapping Travel. Agenția de Turism Mapping Travel are licența cu numărul 1851. Valabilitatea acesteia poate fi verificată aici: http://turism.gov.ro/web/autorizare-turism/ .

Pe curând,
Echipa GRASP Barcelona

Vreau să mă implic!

Beneficiile și cerințele pentru un membru activ al organizației le vei afla aici și vei fi contactat de unul dintre colegi în cel mai scurt timp pentru a discuta motivația ta și felul în care putem colabora. Formular înscriere membru / voluntar

 

Grupul CU INIȚIATIVĂ – promovat de GRASP Barcelona:

Vrei să te înscrii pe grupul de whatsapp al românilor “Cu Inițiativă” din Barcelona? Ai în următorul document detalii despre cum o poți face și care este scopul grupului: Document detalii înscriere grup 

NEWSLETTER

Vrei să promovezi GRASP prietenilor tăi? Trimite-le formularul să se înscrie la newsletter (maxim un e-mail pe lună).