NEWSLETTER

BARCELONA – Februarie 2023

Februarie 2023

Dragi prieteni GRASP

Luna ianuarie și februarie au fost destul de ocupate pentru noi având și cel de-al doilea eveniment de recrutare și evenimentul de socializare și networking GRASP a drink. Conform feedback-ului participanților de la cele două evenimente, concluzionăm următoarele:

Comunitatea ne recomandă

Toți participanții la workshop ar recomanda evenimentele GRASP Barcelona prietenilor și vor participa la alte evenimente GRASP.

Proiectele organizației

Participanții și-ar dori informații mai clare care despre realizarile trecute ale organizației și exemple din alte filiale pentru a inspira proiectele locale în comunitatea din Barcelona.

Schimb de idei

Participanților le place naturalitatea, entuziasmul și apropierea membrilor, interacțiunea cu ceilalți participanți, energia grupului și schimbul de idei.

Strategie pe termen lung, durabilă

Se dorește mai multă transparență a strategiei pe termen lung de a avea un impact în România a organizației locale/ globale.

WORKSHOPS

Cine este GRASP? II

Pe 07 februarie am organizat al 2-lea nostru workshop de proiecte pentru anul 2023 și a fost o ocazie excelentă de a cunoaște echipa, proiectele și de a atrage oameni noi alături de noi în noul an. Vrei sa vezi care a fost atmosfera de la workshop?  

În decursul lunii februarie vom definitiva echipa pentru anul 2023. Nu ai putut ajunge la ultimul workshop? Încă poți să te înscrii în echipa GRASP 2023, programează un call cu noi completând formularul de înscriere membru și îl vom organiza numaidecât!

GRASP A DRINK

GRASP a Drink - January Edition

Pe 24 ianuarie am organizat primul GRASP a drink pe anul 2023. Am fost deosebit de încântați să vedem peste 60 de persoane care au participat la GRASP a drink. Prezența și entuziasmul vostru ne motivează în continuare să organizăm evenimentele de networking și socializare GRASP a drink!

Gazdele noastre, cei de la Absenta del Raval, au fost de asemenea bucuroși să aibă atâția clienți într-o zi de marți și ne-au propus sa organizăm și altă dată GRASP a drink sau alte evenimente la ei propunând să avem tot spațiul de jos numai pentru noi și să punem muzică. Cu alte cuvinte să ne simțim ca acasă. Vrei sa vezi care a fost atmosfera de la eveniment? 

 

TIMELINE

Martie 2023​

În luna februarie finalizăm echipa și ne apucăm de treabă. Până la finalul lunii martie echipele de proiect vor finaliza ultimele detalii de proiect, vom anunța și vom atrage voluntari în funcție de necesități. Te-ar interesa să te implici ca și voluntar? Completează formularul de voluntar și vei fi primul anunțat în momentul în care deschidem o poziție de voluntar. 

Următoarele evenimente GRASP

GRASP A DRINK

Speed Networking

Avem plăcerea să anunțăm noul GRASP a drink – Speed Networking, ce se va desfășura pe 07/03/2023 la ora 7PM la Alice Garden . ¡Trae un amigo!

¨GRASP a drink¨ este o întâlnire lunară a profesioniștilor români din Barcelona.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la următoarea întâlnire my GRASP Barcelona la Alice Garden.

—> Facebook link

—> LinkedIn link.

Adaugă evenimentul în calendarul tău

Știri locale - Barcelona, Spania

ADMINISTRATIV

Acum e mai ușor să obții cazierul judiciar

Anul acesta românii au primit una dintre cele mai bune vești în ceea ce privește debirocratizarea. De acum, oricine vrea sa socilicite cazierul judiciar o poate face online . Mai multe informații despre pașii de urmat găsiți pe site-ul guvernului. Mai multe detalii aici!

PROMOVARE

Cercul Donatorilor Barcelona la emisiunea “Weekend cu prieteni” de la Radio Iași.

Ana Balaguer reprezentat Cercul Donatorilor Barcelona la emisiunea “Weekend cu prieteni” de la Radio Iași. Scopul Cercului Donatorilor este de un extraño fonduri pentru 3 proiecte ale ONG-urilor din România. Mai multe detalii aici!

 

PROMOVARE

Dana Ulea: Trendurile sunt de moment, iar eu caut ca proiectele mele sa fie personalizate si atemporale. ​

Dana Ulea dat un interviu pentru iqads, o plataforma online din România unde a povestit despre design interior, proiecte în curs, fashion si noi perspectiva. Dana vă invită să ‘virtual’! Interviul complet aici

“Moda a fost prima sa pasiune, chiar inainte de arhitectura si design, dar primele sale creatii au fost interioare de hoteluri, restaurante, spa-uri si locuinte. A lucrat in birouri din Bucuresti, Paris si Barcelona, ​​a absorbit toate informatiile, a invatat de la cei cu care a colaborat. In timp, si-a rafinat amrenta artistica ca designer de interior, intr-una soft minimalista cu accente sofisticate. In urma cu doi ani, Dana a lansat si un brand de haine, pentru femeile care lucreaza in domenii creative si cauta calitatea in hainele purtate.

EVENIMENT

Micuțu vine la Barcelona pe 25 februarie. Alături de el vor fi și Geo Adrian și George Dumitru

Micutzu vine en Barcelona împreuna cu Geo Adrian și George Dumitru. În caz că nu știai, Micutzu nu e doar un stand-up comediant de succes, el a co-produs cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani din România: Teambuilding. Show-ul este pe 25 februarie la ora 20:00 și la momentul actual stocul de bilete este epuizat. Mai este inca un show la ora 22:00 la care poti lua bilete de aici.

EVENIMENT

Cea mai cuminte (româncă), vine la Barcelona să facă stand up în limba română

Magda Mihăilă (actriță de stand up comedy stabilită în Franța) vine în Barcelona cu un show de stand up comedy în română pe 12 Martie 2023 la ora 18:00. Mai multe detalii despre bilete (10-15e) și show aici.

ACTIVITATE

Atelier de mărțișoare, întâmpină primăvara cu un simbol românesc

Asociația ROCAT (Asociația Socio-Culturală a Românilor din Catalonia) vă așteaptă în data de 28 februarie 2023 la Casal de les Escodines din Manresa (Barcelona), orele 18.30, pentru a confecționa împreună un simbol al primăverii! Înscrieri și mai multe detalii la telefon 677796333!

Screenshot 2023-02-17 at 13.17.39

Beneficiile și cerințele pentru un membru activ al organizației le vei afla aici și vei fi contactat de unul dintre colegi în cel mai scurt timp pentru a discuta motivația ta și felul în care putem colabora. Formulario inscriere membru/ voluntar

Grupul CU INIȚIATIVĂ – promoción de GRASP Barcelona: Vrei să te înscrii pe grupul de whatsapp al românilor Cu Inițiativă din Barcelona? Ai în următorul document detalii despre cum o poți face și care este scopul grupului: Document detalii înscriere grup 

NEWSLETTER

Vrei să promovezi GRASP prietenilor tăi? Trimite-le formularul să se înscrie la newsletter (maxim un mail pe lună)