Lista și Harta organizațiilor/ businessurilor românești din Catalunya

Ca urmare a întrebarilor adresate pe rețelele sociale în diferite grupuri de români, am identificat nevoia de a crea pro-bono cea mai mare bază de date a companiilor și organizațiilor românești din Catalunya. Această listă nu cuprinde beneficii sau promoții, ci este un mod transparent în care se pot descoperi businessuri românești, pentru a obține ulterior informația sau oferta dorită. Ne dorim ca această hartă să devină locul de referință pentru afacerile românești din Catalunya.

Baza de date include atât afaceri deținute sau administrate de către români, cât și organizații non-profit și reprezentanțe în teritoriu ale institutiilor guvernamentale românești, atat timp cât acestea îsi desfășoară activitatea în Catalunya.

GRASP Barcelona nu garantează calitatea serviciilor oferite de companiile listate, nici schimbările de ultimă oră apărute în privința datelor de contact.

Caută mai jos serviciul de care ai nevoie, după nume sau categorie, într-un mod gratuit, ușor, transparent și eficient!

Filter by

::::: Atenție :::::

Dacă doriți să apăreți pe hartă, sau să actulizați informațiile pentru un business pe care îl cunoașteți, vă rugăm să ne trimiteți un email la barcelona@mygrasp.org, cu următoarele date: